Milyen LG Gaming monitort ajánlanátok 27 col méretben? maximum 200-220 ezer forintos árig
Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy pl az ips panelnek nem valami jó a kontrasztja egy VA panelhoz képest, de nekem ez annyira nem szempont. Xbox series X-em van és Oled tv-m, így játszhatnék azon is, de valahol tartok a beégéstől, így a tv az maradjon csak filmezésre. Nem tudom monitornál mennyi jelentősége van a HDR-nek. Mert tv-n valóban brutálisan mutat úgy egy egy játék, de monitorral nincs tapasztalatom ilyen téren. Minden válasznak örülnék, főleg ha tapasztalat útján íródott. Köszönöm2021. aug. 23. 08:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!