A Sony meddig akarja még folytatni a számozott PlayStation-ok gyártását?
Lesz PlayStation 12 is?
Miért nem engedik el a PlayStation nevet?
"Sony [...] forradalmi újítása nem volt."
Látszik mennyire tájékozatlan vagy - már megint! A stílusodból felismerlek, te szoktál rendszeresen ilyen béna kérdéseket kiírni aztán vitába szálsz mindenkivel és mindennel. :D
A PS-ek legalább sorban vannak számozba, a 4 jobb mint a 3, ezt mindenki tudja.
Ezzel szemben az xboxoknál senki nem tudja melyik mi után jön.... series 360 x one s ...
Konzol boltom lenne én azt venném fel aki elmondja az xboxok sorrendjét! :D
A sonyról meg szállj le. Nélkülül nem tudnál filmet nézni...
Nem szoktam ebbe a rovatba írni, szóval összeskeversz valakivel. Most írok ebbe talán először, szóval itt nem találkozhattál velem. De egyébként sem igazán szokásom trollkodni.
---------------
"Hát, a Resi 4 nem jött ki boxra, de azok a játékok, amik mindkettőre kijöttek, szebbek voltak boxon."
A Resident Evil 4 már GameCube-on sem volt olyan szép, mint az első rész Remake-je. Viszont abból a konzolgenerációból a PS2, a Dreamcast, az Xbox és a GameCube közül szerintem egyértelműen a GameCube volt a legjobb.
Írd be a YouTube-on: Resident Evil Remake GameCube.
Abban a korban semmilyen konzolon nem volt olyan grafika.
"Pont a Nintendo nem tud fejlödni, igenis számít a grafika, a Sony a cd, dvd, majd blu-ray lejátszóval, a microsoft pedig az online rendszerével szerintem elég sokat hozzátettek a játékiparhoz. Ott volt egyébként a kinect a boxnak, a sonynak meg a move, hogyha mindenáron hadonászós balfaxkodásra vágyott valaki."
----------
A PS1-nél a CD-re váltás valóban előrelépés volt, de a vezetéknélküli kontrollert a Nintendo találta fel. A move és a kinect már csak másolta azt.
Ebből fakadóan a Sony szerintem a PS1-el alkotott nagyot, az összes többi konzolja bár hozzá volt igazítva a modern korhoz, nem nevezhető forradalminak.
Amúgy vettem egy PlayStation classic-ot, ami a PS1 kicsinyített verziója. De nem lett népszerű. Nekem mindenesetre bejön, bár nem tökéletes.
Kérdező, és konkrétan mégis mi bajod a "PlayStation" -megnevezéssel??? Egy név sosem avul el, legfeljebb csak a termék, ami viseli, na de ha a gyártók viszik tovább egyre modernebb technikával, akkor tovább él!
Például még az autógyártók is dettó ugyanezt csinálják: Ford Mustang 1964 óta létezik, Honda Civic 1973 óta, VW Golf 1974 óta, és mindig megújulva megszakítás nélkül ugyanazzal a névvel gyártják őket jelenleg is!
Telefonok: Samsung Galaxy, Sony Xperia - a jólismert névben mindenki megbízik, mintsem egy totál újban, amit akár egy újfajta kísérletezésnek is vélhetnek a fogyasztók, és sokan nem szívesen kockáztatnak a bizonytalannal!
Egy jól bevállt, megszokott nevet mégis miért változtassanak meg? Így legalább tovább lehet követni, hogy éppen hol tartanak, hányadik generációnál, ahelyett, hogy egy totál új névvel sokakat megzavarnának a generációs követésben! Szerencsére kevesebben vagytok, akik szerint új generációnak mindenképp új név is kell, hiába ugyanaz a szériás "cucc" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!