Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért indul be a számítógép...

Miért indul be a számítógép magától?

Figyelt kérdés
Néha csak altatásba teszem éjszakára a gépet, ilyenkor pedig számolnom kell azzal, hogy lefekvés előtt ha a szoba totál másik konnektorjába bedugom a ventilátort, vagy éppen kihúzok egy töltőt, akkor fel kell kelnem az ágyból és újra leállítani, ugyanis az 'felvillan'. De olyan is volt már, hogy beléptem a sötét szobába, felkapcsoltam a nagyvillanyt, a gép pedig megint beindította magát. Ja és nagyon idegesítő. Ez hogy létezhet, mitől van?

2021. aug. 18. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Zavart okoz a hálózaton az adott eszköz ami felébreszti a gépet.

Nekem egy kompaktfénycső okozott hasonló jelenséget 10+ éve.

2021. aug. 18. 20:57
 2/2 Wadmalac ***** válasza:
100%

Na az enyém rendes kikapcsolásból is ébred néha a kompakt fénycsöves szobalámpára, de más hálózati zavarra is.

A gép elvben tud ethernet kábelről ébresztést, de az nincs is benne, wifiről megy.

Kap egy zavart a 230 V konnektorról és bekapcsol.

Nem tudom, ilyenkor a táp műveli a disznóságot vagy az alaplap.

2021. aug. 19. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!