Miért indul be a számítógép magától?
Figyelt kérdés
Néha csak altatásba teszem éjszakára a gépet, ilyenkor pedig számolnom kell azzal, hogy lefekvés előtt ha a szoba totál másik konnektorjába bedugom a ventilátort, vagy éppen kihúzok egy töltőt, akkor fel kell kelnem az ágyból és újra leállítani, ugyanis az 'felvillan'. De olyan is volt már, hogy beléptem a sötét szobába, felkapcsoltam a nagyvillanyt, a gép pedig megint beindította magát. Ja és nagyon idegesítő. Ez hogy létezhet, mitől van?2021. aug. 18. 20:22
1/2 anonim válasza:
Zavart okoz a hálózaton az adott eszköz ami felébreszti a gépet.
Nekem egy kompaktfénycső okozott hasonló jelenséget 10+ éve.
2/2 Wadmalac válasza:
Na az enyém rendes kikapcsolásból is ébred néha a kompakt fénycsöves szobalámpára, de más hálózati zavarra is.
A gép elvben tud ethernet kábelről ébresztést, de az nincs is benne, wifiről megy.
Kap egy zavart a 230 V konnektorról és bekapcsol.
Nem tudom, ilyenkor a táp műveli a disznóságot vagy az alaplap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!