Fuji vagy Lumix (Panasonic)?

Figyelt kérdés

Egy kicsit komolyabb gépet szeretnék venni, igazából teljesen tanácstalan vagyok. Azt szeretném, hogy szép makro képeket csináljon és ne hatodszori nekifutásra sikerüljön egy közeli kép, mint a mostani fényképezőmmel(Fuji A850) meg szeretném, hogy szépen vakuzzon sötétben vagy lámpafénynél.

Kinéztem 2 gépet, de nem tudom ezek mennyivel komolyabbak, mint a mostanim. Most kompakt fényképezőm van, ezek pedig mindketten ultrakompaktok. Azt sem tudom, hogy mi a különbség a 2 fogalom között.

Tehát, az egyik gép:

Panasonic DMC-FX33

Fujifilm FinePix J30

Melyiket válasszam? (Az első gépnek még sajnos nem találtam meg az árát, de max 35-ig mennék el.)

2010. aug. 29. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem Fujifilm s5800- asom van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon szép makrókat csinál.
2010. aug. 29. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Nos igen...ezek a nagy drága gépek biztosan szépen fényképeznek, majd ha sok pénzem lesz, akkor veszek ilyet. De egyenlőre valami normál vázas gépet szeretnék, több okossággal megtöltve, mint az a850. :)
2010. aug. 29. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:

amúgy találtam megint 2 gépet, ami szimpatikus

Fujifilm FinePix J110w

Panasonic Lumix DMC-TZ5

2010. aug. 29. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is most állok fényképezőgép vásárlás előtt.

Az régi gépemmel az volt a baj, hogy elég gyenge volt a makrója, no meg nem volt rajta képstabi.

Viszont azt szeretném kérdezni, hogy a digitális vagy az optikai képstabi a jobb?

2010. aug. 29. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
"max 35-ig mennék el.", bocsi az off-ért de az s5800 nem haladja meg ezt az összeget
2010. aug. 29. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:

akkor bocsánat :)

de ahogy olvasgatok neten meg újságokat, mindig az jön le, hogy az ilyen komolyabb kinézetű gépek 50-től kezdődnek

2010. aug. 29. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha komolyabb kinézetű, akkor belül is komolyabb szerintem, nem csak külsőleg. Többet tud, drágább a lencse, profibb a gép.
2010. aug. 30. 08:46
 8/8 anonim válasza:
Panasonic! Optikai képstabos gépet vegyél!
2011. jún. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!