Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A PS3 exclusive játékokat nem...

A PS3 exclusive játékokat nem lehet át írni xbox360-ra?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez egy fan cucc. Hivatalosan ilyen nincs. Ha van, bizonyítsd be hivatalos linkkel ne valami szar youtube-bal.
2010. aug. 29. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:

gran turismo5 is meg tekken is van xboxra?:D

[link]

2010. aug. 29. 22:26
 13/19 A kérdező kommentje:
tekken van box-ra amazt nem tudom!
2010. aug. 29. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Tekken van Gran Turismo PS3 tartalom. Mondom, valami rendeset. Az hogy a kufár PC GURU mit ír, szerintem senkit nem érdekel.
2010. aug. 29. 23:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdezö: sem a God of Wart, sem a többi belsös címet nem fogod Xboxon tolni!

Én is sajnálkoztam elöször, hogy a God of War III miatt vettem inkább PS3-at, csak aztán jött az Uncharted, Killzone, Little Big Planet, Heavy Rain...

Az itt folyó PC-Xbox exkluzív vitába beleszolva: Az Xbox exkluzív játékok többsége az MGS(nem Metal Gear Solid xD, hanem Microsoft Game Studios) befolyásai alatt vannak!

És mivel a "PC" is az MS tulajdona, ezért akkor adhat ki rá belsös címet, amikor akar!

Csakhogy nem akar, mert a bevételt nem a warezfészek PC-töl, hanem az Xbox 360-tól várja!

Ami érthetö is...

De ha valakinek akkora baj, dobjon fel egy emulátort PC-re!

Csomó fórumon úgy is azt olvasom, hogy az ilyen-olyan AMD/Intel procik meg ATI/nVidia kártyák mennyire leverik a konzolokat teljesítményileg!

Akkor egy emulátor futtatása nem lehet olyan nagy gond! :D

Vagy veszünk konzolt! ;)

2010. aug. 29. 23:51
 16/19 anonim válasza:
bazos2.sk te tényleg ekkora hülye vagy? vagy csak megjátszod? a videó amit belinkeltél az FAKE! vagyis kamu!!!! A gamestaros hír meg 2008-as!! -.-" Fogd fel hogy a pc-s játékipar egy nagy trágyadomb
2010. aug. 30. 08:10
 17/19 anonim válasza:
Bocs elírtam, nem gamestar hanem pc guru... amúgy Tekken is van xbox 360-ra!!
2010. aug. 30. 08:12
 18/19 anonim ***** válasza:
uncharted2 miatt is márt megérné ,meg a killzone2-3...
2010. aug. 30. 10:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehetne?

Ha lehetne is akkor egy 30-40 Gb PS3 exclusive játékot hogy írsz rá egy 8gb DVD-re?

2010. aug. 30. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!