Hogyan tudom megszüntetni ezeket az Xbox One S hibákat?

Figyelt kérdés

1. Egy ideje a menüben amikor egyet mozgatom a kurzort, akkor minimum kettőt vagy hármat megy odébb a kijelölő négyzet

2. Amikor beírnék valamit a keresőbe, akkor két betű beírása után mindig a digitális billentyűzet tetejére ugrik

3. Az összes videójátékban ha 3 másodpercig mozdulatlanul hagyom a kurzort, akkor elkezd egyre gyorsabban felfelé nézni a karakterem

Hogyan tudnám megszüntetni ezeket a hibákat?

2021. aug. 13. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én gyanakodok arra, hogy tönkre ment a kontroller!

Másik kontrollerrel is jelentkeznek ezek a hibák?

2021. aug. 13. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ment tönkre a kontroller, elkezdtem jobban kutatni és tele van olyan videókkal és bejegyzésekkel a net, amik ugyanerről a hibáról írnak. Nagyon sok kontrollernél jelentkeznek, a megoldás az, hogy leszeded a külső burkolatot és a problémás gombot kiveszed, az alatta lévő tartószerkezetben valamit megbuherálsz, visszateszed és kész. Valakinek attól is megoldódik, hogy fél méter magasból kétszer a földhöz cseszi. Mindkettőt kipróbálom.
2021. aug. 14. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az egyenlő azzal, hogy elromlott. Ha csak az analóg kar kipattan vagy megsérül, alá kerül szennyeződés jelentkeznek ilyen problémák, hogy túl érzékeny , nem érzékel, vagy magától mozog = elromlott.

A megoldás ahogyan leírtad a tisztítás, vagy a csere, de én nem ajánlom a földhöz baszkodast.

2021. aug. 14. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok.
2021. aug. 15. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Elromlott a kontroller. Tuti. A harmadik a tipikusan az analóg kar gyakori hibája. Driftnek hívják. Mivel filléres alkatrészeket raknak az egyik legyakrabban használt elemébe a joynak, ezért a potenciométer ami a mozgást érzékeli elromlik. Sajnos mindegyik konzolgyártó ezt csinálja. Sokkal több kontroller megy tönkre sokkal hamarabb mint kellene.
2021. aug. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!