Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Snapchaten hogy tudom megcsiná...

Snapchaten hogy tudom megcsinálni hogy a nevembe a "t" betű kereszt legyen, és ezt szeretném beállitani:† de valamiért ez lesz belőle másoknál:✝️ (?)

Figyelt kérdés
Honnan kellene kimásolnom (melyik oldalrol) vagy mit kellene tennem hogy ugyan ugy látszodjon mindenkinél? (Azt láttam hogy másoknak müködik szoval nem lehetetlen). Előre is köszönöm.

2021. aug. 11. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a karakter nem támogatott vagy átalakítja egy minden rendszer vagy verzió számára értelmezhető karakterré. Ez esetben sehogy.
2021. aug. 11. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudod befolyásolni, hogy másoknál mi lesz a neved, főleg Snapchaten, egyrészt mert nekik másféle a telefonjuk, ezért másféleképpen jeleníti meg az ilyen dolgokat (emojik, ehhez hasonló kis jelek), másrészt meg, a Snapchet nem a legjobb alkalmazás ilyen téren. Velem volt egyszer olyan, hogy láttam az egyik ismerősöm telóján a tőlem kapott snap értesítését, és egy régebbi nevem volt megadva, amit rég megváltoztattam. Tesómén is az a nevem, ami a meg van adva a névjegyzékben.
2021. aug. 11. 21:08
 3/6 anonim válasza:
†öröld le azt a szart
2021. aug. 11. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Nem is szar😢 ott csajozok xdd😂
2021. aug. 11. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerin✝️em semmit nem ✝️udsz vele kezdeni.
2021. aug. 12. 08:28
 6/6 anonim válasza:
76%
az szar
2021. aug. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!