Hogyan tudnám a mélynyomót helyesen elhelyezni a kiegyensúlyozott hangás érdekében? Cinema sb 350 a hangrendszer.
Lerajzoltam és csatoltam a képet.
U alakú fal. A rövidebbik szár kb 1 méter (egyben van az előtér).
Bő 3 méterre ülök a hangprojektortól ami egy íróasztalon helyezkedik 80 cm magasan. A mélynyomó a szőnyegen 20-20 centire a faltól. Középen ülve alig érezhető a mély. A jobb falnál pedig már sok. Sokszor dübörög. Normál hangerőn zenecsatornán tesztelve. Helyezgettem már össze vissza a mélyet, de nem volt igazi. A hosszabb falnál szomszéd van (társas ház) Nem mertem oda, nehogy hülyét kapjon ha ott erősödik a mély. Asztal alá nem hiszem, hogy jó lenne. Mit ajánlotok így nagy vonalakban?
A 45 fokot próbáltam. Lehet csak nem hallottam ki a különbséget. A reflexcsövet érdemes lehet szivaccsal letömíteni kicsit?
Az asztal alatt kipróbálom. Köszi
Olyan nincs hogy tedd ide és jó lesz.
Csak próbálgatni tudod, számtalan dolog befolyásolja a hullámterjedést és reflexiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!