Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Aktív sub/mélyláda bekötése...

Aktív sub/mélyláda bekötése hogyan?

Figyelt kérdés

Aktív sub bekötésében kellene egy kis segítség.

Grundig fine arts 905 ös erősítőn nincs sub kimenet, most csak sztereoban szól 2db oszlop hangfallal. Be tudok valahogy kötni aktív subot mellé?

2021. aug. 8. 12:26
 1/6 Szirty ***** válasza:
Milyen sub?
2021. aug. 8. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Aktív sub-ot nem is kell az erősítőhöz kötni. Ha van keverőd akkor kösd ahhoz, ha nincs és gépről megy az egész akkor vásárolj egy minimum 5.1-es hangkártyát.
2021. aug. 8. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Egy klipsch sw120 sub lenne a bekötni való.

Nem pcről hallgatok zenét.

Okos tv ből jön ki optikán egy DAC-ba, majd onnan rca kábellel az erősítöbe. Nekem csak vonalszintü jelet kéne adni a subnak valahogy.Megkaphatja a a teljes frekit mert az erősítőjében gondolom van keresztváltó.

2021. aug. 10. 06:15
 4/6 Szirty ***** válasza:

A leírásában szépen le van írva (és le is van rajzolva) hogyan kell jelet adni neki.

Olvasd el!

[link]

2021. aug. 10. 06:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak nekem semmi vonalszintű kimenetem nincs. Se az erősítőn se az előfokon.
2021. aug. 10. 09:03
 6/6 Szirty ***** válasza:

Ha nem lenne kimeneted nem tudnád az erősítődet sem bekötni.

Annak az eszköznek a jelét kösd rá, aminek a jelát az erősítőre kötöd.

vegyél egy RCA elosztót.

2021. aug. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!