Mi az oka annak, hogy egy táncoló elemes figura zenélni zenél úgy, ahogy kell ugyan, de nem táncol, csak rezeg, ha megfogjuk?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mint ez itt a képen.:

[link]

2021. júl. 31. 22:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
*kicserélem
2021. aug. 7. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem nèzted meg hogy jó-e benne az elem, ès úgy írtál ki kèrdèst? Megvagy te veszve? Az adóhatóság úgy megfog büntetni hogy mèg az unokáid is nyögni fogják.
2021. aug. 8. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező... már elmondtam, de leírom mégegyszer.

A zene minimális energiafogyasztást igényel, mert ez a vacak nynyere zene egy csippbe van programozva ami nagyon kevés energia hatására is működőképes. Ha rgy lemerült elemen átmegy a vonat, utána felgyújtod, belerakod a kávédarálóba, összegyúrod és kicsit megvizezed talán még akkor is megszólalna!

De amúgy a gondolatmenet jó, mert azt hiszem a magnóra gondoltál amikor elkezdni húzni a szalagot ugye? Na ez történik a motorral is ebben a plüss förmedvényben! A motornak jóval több energia kell hogy forogni tudjon és mozgatni tudja az állatot. Ha az elem már lemerülőben van akkor ez a funkció nem tud működni.

Cseréld ki azokat a k. elemeket!

Most!

Ha azután sem jó akkor vágd ki ezt a vacakot a kukába!

2021. aug. 8. 19:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Már kicseréltem. Nem tudom, mi a másik ok, mert nagyon keveset van ez bekapcsolva.
2021. aug. 8. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:
és új elemmel jó?
2021. aug. 8. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Keveset van használva, úgyhogy nem tudom, mi lehet vele. Inkább akkor kopnának el a kerekei vagy a szénkeféi, ha sokat lenne használva.
2021. aug. 8. 20:48
 17/17 A kérdező kommentje:
13, Például most nemrég az egyikben le volt merülve az elem, de az már nem is szólt, hanem csak egy pillanatig mormogott. Kicseréltem és utána annál meg minden rendben volt.
2021. szept. 24. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!