Mi okozza a tévénél ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Mindig, minden adón jelentkezik. Főleg ha gyors jelenetek vannak.
Milyen tévét kellene vennem, hogy ilyen hibája ne legyen?
2021. júl. 24. 20:22
2/7 anonim válasza:
Mire gondolsz egy törésre a képen?
Képkocka frissítési hiba. Már jön a következő képkocka mire az előzőt még lese adta. Semmilyen tvt. Jó ez. Az adás a sz*r.
A televíziózás tele van ilyen gyenge butitott és tömörített kép minőséggel.
3/7 anonim válasza:
Ha a tv-ben engedélyezve van bármilyen képjavító funkció, kapcsold ki, szerintem ez kavar be. Illetve lehetőség szerint natív felbontáson használd a tv-t.
4/7 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam a led kepjavitast. Az uhd kepjavitast nem lehet, mert alap benne. De hiába van minden kikapcsolva ugyan ez van sajnos. Én úgy érzem, hogy a tévé processzora nem tudja tartani a lépést a képpel szerintem. Ez egy 2021-es Samsung crystal uhd led tévé, az alsó kategória felső szintje talán. Nem egy csúcs tévé.
Egyszerűen gyenge szerintem a tévé hardvere.
2021. júl. 25. 00:55
5/7 anonim válasza:
Képtomoritesi hiba. Az első válaszoló jól írta, a digitális jelet ahol elő allitjak, jelen esetben a tv studió helytelen kódolási eljárást alkalmaz és egymásra csusznak a kép kockák
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondoltam volna.
2021. júl. 25. 03:02
7/7 anonim válasza:
Sokmindenkinek van 7-es sorozatú Samuja, ezt nem a tévé okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!