Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem tudom mitől függ de,100mb/...

Krisztib;;;)) kérdése:

Nem tudom mitől függ de,100mb/s-os internet van bekötve de a gépen le korlátozótik 10mb/s ra ezzel lehet kezdeni valamit?Esetleg usb-adapterrel meg oldható?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 10:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sebesség mérés meg volt ott 90 mb feletti az érték ping pedig 2

Amúgy lehet későn mondom de nekem a letöltés ilyen lassú remélelem nem túl fontos részlet😅

2021. júl. 23. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor a neted rendben van. Amit letöltesz, azt valahol feltöltik, lehet a másik oldal sebessége a korlát.

De meg valószínűbb a korábbi feltételezésem. Amit nézel, az nem Mb, hanem MB. És akkor nagyjából az is rendben van. 1Byte=8bit

2021. júl. 23. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:
A 100 Mbps-es (megabit/sec) internethez 12,5 MB/s (Megabájt/sec) a max letöltési sebesség. Az adott számot el kell osztani 8-al. Nekem is ilyen netem van. Azt jelenti, hogy ez a maximum letöltés, de nem jelenti azt, hogy mindig minden ennyivel fog letöltődni.
2021. júl. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!