Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki tud olyan fülhallgatót...

Prototype18 kérdése:

Valaki tud olyan fülhallgatót ajánlani ami...?

Figyelt kérdés
Ami valóban jó mély hangzással rendelkezik. Ami mondhatni az átlag felett van. Esetleg valaki tud ajánlani?

2021. júl. 22. 03:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A teljesen zárt kialakítású fülhallgatóknak van a legjobb basszusa, de sajnos nagyon ritkák. Ilyen például a Xears fülhallgatók többsége (pl. XE200PRO). A gyártó oldala már megszűnt, de ebay-en még lehet kapni 6000Ft+kiszállításért.
2021. júl. 22. 07:00
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:

A sok mély általában a közép magas tartomány rovására megy.

Zárt kialakításnak van mélyebb hangja, de kisebb a tere is. Valami JBL-t válassz, azok nem olyan rosszak, meg nem is olyan drágák. Vagy valami komolyabb darabot, de azok nem olcsók.

2021. júl. 22. 07:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. júl. 22. 15:30
 4/4 anonim válasza:

A múlt hónapban vásároltam egy vezeték nélküli fülhallgatót és még én is meglepődtem, pedig én már használtam jó párat:D

A neve: earfun air pro

Ha írsz privátban akkor tudok ajánlani neked egy oldalt ahol egy kuponnal 20%-kal meg tudod vásárolni.

A lényeg annyi hogy az akummlátora 2 napig kényelmesen bírja és az alacsony árához képest olyan jó hangzása van hogy mikor először raktam a fülembe, csak tátottam a szám :D

3 módot találsz benne:

-egy normál módot ami az otthoni csöndes környezetre lett kitalálva

-egy utcai(közlekedési)módot ami akkor hasznos ha hallani akarod mi történik körülötted mert felerősíti a zajokat körülötted

-a harmadik pedig az ANC ami kiszűri a zajokat és csak a zenére tudsz koncentrálni

Szerintem mindenképp érdemes megfontolni, nem ismerek jobb ár/érték arányú fülhallgatót!

2021. aug. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!