Xbox 360-ra van GTA5 offline ?? Ha igen akkor ugyan úgy működik mint a többi lemezes játék?
Figyelt kérdés
A második kerdesemnel arra gondolok hogy csak be teszem a cd-t és futtatja a játékot? Vagy van valamiféle ki egészíto a konzolhoz abban az esetben hogy el bírja a játékot.2021. júl. 21. 16:42
1/5 anonim válasza:
GTA 5 elérhető xbox 360-ra (azon jelent meg először), de ma már lemezes verziót nem hiszem, hogy fogsz találni.
2/5 anonim válasza:
#1 vagyok: xbox 360ra jelent meg először az xbox konzolok közül! Azt nem tudom, hogy PS 3-ra vagy xbox 360ra jelent-e meg először.
3/5 anonim válasza:
"de ma már lemezes verziót nem hiszem, hogy fogsz találni."
Ezt elég gyorsan megcáfolom neked.
Amúgy a GTA V-tel csak akkor tudsz játszani ha telepíted, szóval jó ha nem 4GB-os belső tárhelyes 360-od van, hanem valami nagyobb tárhellyel rendelkező, vagy külső tárhely, mert másképp nem fogod tudni feltelepíteni. (ezáltal játszani sem vele)
4/5 anonim válasza:
Igen, az egyetlen feltétel, hogy a játékot telepíteni kell (legalább az install lemezt) és ahhoz kell valamiféle tárhely. Ha abszolút nincs semmid és nem akarsz sokat költeni akkor egy legalább 16GBos USB pendriveot javaslok. 2.0ás is elég azok tényleg fillérekért vannak. Arra fel tudod telepíteni mindkét lemezt ami szerintem előnyös mert akkor csendes lesz a meghajtó és gyorsabban tölt. Az Install lemezt csak el kell indítanod és az menüből telepít, a play lemezre a home képernyőn (ha magától elindult akkor lépj vissza) rámész és a game options (X azt hiszem) megnyomod. Ott van egy olyan, hogy play és alatta megjelenik az install egy idő után. Ha feltelepíted mindkét lemezt akkor max 1 percig fogja pörgetni indítás után és utána leáll.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm de az utolsó valaszolotol kaptam pontos választ a kérdésemre, király hogy tudtok segíteni köszi
2021. júl. 22. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!