Ha le jár a game pass akkor utána is tudok játszani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég kezdtem el xboxozni, be aktiváltam a 14 napos game pass-t de pár napon belül le jár. Az lenne a kérdésem hogyha le járt akkor utána tudok játszani a le töltött játékokkal? Gta V, Forza meg hasonlók vannak le szedve. Gondoltam hogy a középső csomagot igényelem ha ez le jár, csak nem tudom hogy mi lesz a játékokkal. Válaszokat köszönöm előre!2021. júl. 17. 16:39
3/5 A kérdező kommentje:
És hogyha veszek havonta game pass-t? Akkor sem?
2021. júl. 17. 16:53
4/5 anonim válasza:
#3 De igen akkor tovább tudsz játszani azokkal a játékokal amig benne lesznek a gamepass kínálatában, illetve letöltötted őket. Ha onnan kiveszik, akkor előfizetés ellenére sem tudsz majd játszani velük, de alapban azért elég sokáig benne maradnak.
Nekem is havonta vonják le az előfizetés diját a számlámról.
5/5 anonim válasza:
A Game Pass az előfizetésnek számít, olyan mint egy TV csatorna. Ha befizeted a havidíjat akkor mindennel játszhatsz ami benne van. Egy játék általában 1 évig van benne, a Microsoftos játékok örökre. Ha valami nagyon tetszik és látod, hogy kiveszik (hónap elején és végén szokták bejelenteni mi megy két héten belül) akkor kedvezménnyel meg is veheted örökre akármelyik játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!