Okos óra vagy alkalmazás?
Javasoljatok egy okos órát, vagy egy ingyenes appot légyszi, amivel tudom követni, hogy merre van a lányom. Most megy 2.ba és egyedül fog járni. Pár osztálytársa is a környékünkről egyedül jár, de én féltem. Jobban örülnék ha látnám, hogy na beért a suliba, délután meg hogy na haza ért.
Persze nem tudom, hogy lehetne ezt megvalósítani. Pl az okos órába lehet kártyát rakni? És akkor arról lenne net az órán, ami küldené nekem a helyzetét. Vagy valaki ismer egy jó appot?
Köszi előre is!
iPhone-on van Find my friends és ott csak enegedelyezni kell a telefonnak a helymeghatározást és megosztást veled.
Vagy van a life360 alkalmazás androidra is. Ott be lehet állítani, hogy küldjön értesítést is ha a gyerek megérkezik a suliba/edzésre/haza meg ilyenek. Ezt mindkettőtöknek le kell tölteni, engedélyezni a helymeghatározást és kell legyen internet a telefonokon.
#1, nem véleményt kértem, így a válaszod egyáltalán nem volt hasznos a számomra, amit így is értékeltem!
#2, köszönöm, válaszod zöld kézzel jutalmaztam, később ki is próbálom őket!
Kérdező!
A válaszom első mondata volt vélemény. Érti olvasás. A másodikodnak már követelmény lesz.
A mai szülők lettek paranoiások vagy csak jobban szem előtt vannak? Én már általános iskola alsó tagozatában is bőven egyedül, busszal jártam iskolába és a szülők nem aggódták túl, pedig akkor még hírből sem irmerték itthon a mobiltelefont.
Androidon be lehet kapcsolni a helyzetmegosztást és ki lehet jelölni, hogy kivel osztod meg a helyzetet. Tehát beállítod a leányzó telefonján, hogy a pozíciót ossza meg veled és akkor a saját telefonodon tudod nézni, hogy merre jár a lurkó. De hasznos lehet, ha a leányzó küld egy üzenetet, mikor megérkezett a suliba.
Használtunk nyomkövetős órát amikor kisebb volt. A sim kártyával lehetnek problémák, más ismerősöknél volt ilyen, de nekem a T mobilos pre-paid simmel minimális adatforgalommal teljesen jó volt. Én Mo-n vettem az órát, annak idején 12 ezer körül, de külföldi oldalakról még így hogy most már áfaköteles, olcsóbban be lehet szerezni.
Én ezt javaslom. Ugyanis az appban meg lehet adni egy kört, amelyen ha kívül kerül a gyermek, jelzést küld, le lekerül a kézről jelzést küld, akkuállapot folyamatosan látszik a telcsin, és pontosan lehet követni a google térkép alapján, mikor hol jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!