Miért nincs hang?
Figyelt kérdés
Messenger hívásnál nincs se kifelé jövő se befelé jövő hang a tableten. Az alkalmazás frissítve van, a mikrofon nincs lenémítva, korábban volt is sikeres hivás rajta. Mi okozhatja? Mit lehet tenni? Próbáltuk videóhívással is, kép van dr hang ugyanúgy nincs.2021. júl. 14. 08:44
1/3 anonim válasza:
Na az a baj, hogy frissítve van!
A Messenger az egyetlen alkalmazás amely frissítéssel nem javít, hanem elbasz valamit én múltkor nem tudtam bejelentkezni és egy három hónappal ezelőtti verziót kellett letöltenem mire beengedett. Röhej
2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy néha működik, néha nem. 2 hete folyamatosan próbáljuk, nem működött. Most az előbb kb 5 perccel a kérdés kiírása után meg igen. Nem értem mi változott, elvileg semmi. Az a gyanús viszont, hogy néha a Shazam is hol működik hol nem. Ez miatt gyanakodtam arra hogy talán nem csak a messenger a ludas, hanem valami mikrofon probléma lehet. De milyen probléma az ami olyan mint a mesében:hol volt, hop nem volt?!
2021. júl. 14. 09:07
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg magát az alkalmazást leállítani,majd újraindítani. Gyorsítótárazott és/vagy alkalmazásadatokat is törölhetsz. Ha ez sem működik,akkor törlés,majd újratelepítés. Persze időnként a telefon RAM-ját és gyorsítótárát sem árt,takarítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!