Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Agybadugós fülhalgatót vissza...

Agybadugós fülhalgatót vissza lehet küldeni ha interneten vásároltam, de nem tetszik?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy buds live-t szeretnék valakinek venni, de nem tudom, hogy kényelmes lessz-e neki. Tudom, hogy az online vásárolt termékeket vissza lehet küldeni valahány napon belül, de az ilyen fülhallgatók lehet, hogy speciális kategóriába tartoznak mert az emberek a koszos fülükbe teszik, ezért nem tudom, hogy az ilyeneket vissza lehet e küldeni.

2021. júl. 8. 16:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor kötelesnek kéne lenniük visszavenni? És nekik kéne megoldani a tisztítást?
2021. júl. 8. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

#8,#10

Ritka okos emberek vagytok, de komolyan! 😂

Nem, nem vehetik vissza és nem is veszik vissza, fogadd el, így jártál, ezt buktad és kész, sírj ott, ahol senki se lát téged. 🤣🤣

2021. júl. 8. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Annál a webshopnál kérdezz rá, ahonnan rendelted!
2021. júl. 9. 06:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Aényeg, ha ki van bontva nem veszik vissza. Ha bontatlan, talán vissza veszik. De a leg egyszerűbb ha rákérdezel a boltnál.
2021. júl. 9. 07:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem veszik vissza semmilyen körülmények között! Miért átverni a kérdezőt, hogy aztán járássa le magát kis pics@ pénzért?!
2021. júl. 9. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Kell*
2021. júl. 9. 08:53
 17/18 anonim ***** válasza:

A jogszabályi kötelezettségen túl, egyedi döntés alapján bármikor visszavásárolhat a webshop bármit.

2021. júl. 9. 10:46
 18/18 anonim ***** válasza:

De nem fog ilyet tenni a webshop, mert a pénz az pénz, azt nem adják vissza csak úgy. 😛

2021. júl. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!