Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megörököltem tesóm Sony mp3...

Megörököltem tesóm Sony mp3 lejátszóját, de hiába töltöttem rá számokat, azt írja ki, hogy no data. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen felpakoltam rá a számokat (nem csináltam külön mappákat meg semmi), ahogy a régi mp3 lejátszómnál is tettem. (Küldés --> hordozható lejátszó (G:) )

Vagy ennél máshogy kell?

2010. aug. 26. 21:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

val?szinüleg elfáradt(végleg elromlott)

én is már a 3. hordozható mp3 lejátszómnál tartok 6 év alatt!és az elözö kettö nem egy kínai noname márkájú volt és a mostani se az!

a mostaninak is adok 3-4 évet!

sajnos ezeket még ha márkás is 3-4 évre tervezik hogy az újjabb szériára legyen kereslet!

2010. aug. 26. 22:17
 2/19 A kérdező kommentje:
De előtte működött, csak miután letöröltem róla mindent, hogy a saját számaimat töltsem rá, azután lett rossz.
2010. aug. 26. 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
Van rajta egy MUSIC nevű könyvtár, oda pakold a zenéid, azon belül az almappázás nem fontos.
2010. aug. 27. 05:08
 4/19 A kérdező kommentje:
Mindent kompletten töröltem róla..most akkor mi legyen? Létrehoztam egy MUSIC mappát, de így sem jó.
2010. aug. 27. 13:15
 5/19 anonim ***** válasza:

Ne kellett volna mindent letörölni.

Az enyém teljesen új, nem valószínű hogy egyforma fájlok vannnak rajta.

Keress egy ugyanolyat, másold át róla.

Én csináltam mentést róla, és már próbáltam: azok nélkül nem megy.

2010. aug. 28. 06:54
 6/19 anonim ***** válasza:
Azért nem müködik mert a lejátszót is letörölted
2010. aug. 30. 01:14
 7/19 anonim ***** válasza:

Lejátszót is letörölted ez nagyon ütött. :D

Amúgy unitesómnak is ilyen van ő is kapta egy haverjától. (Aksija rossz azért kapta. o_O) Ő csak simán felmásolta a zenéket. Semmi mappa nem volt neki rajta.

2010. aug. 30. 08:08
 8/19 anonim ***** válasza:

Bizony vannak mp3 lejátszok ami tartalmaz egy média lejátszot szoftveressen de a tied valoszinü már hardveres

:))

2010. aug. 30. 08:48
 9/19 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést nem tudtam. Soha nem volt olyan lejátszó a kezembe meg még nem is hallottam róla. :D
2010. aug. 30. 09:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de engem valami megoldás érdekelne, nem pedig az, hogy mi történt..azzal már úgysem lehet mit kezdeni. :( Szóval a kérdésem továbbra is az, mint az elején: Mit csináljak? (Biztos, hogy más is járt már így, és nem kellett emiatt eldobnia az egészet.)
2010. aug. 30. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!