Gyártanak még PIP-es funkcióval TV-ket?
Vagyis amin van kép a képben funkció.
Rengeteg dolgot leírnak egy TV-nél, de ezt nem láttam, illetve ha rá is keresek, akkor is általánosságban írnak róla, konkrét típus nélkül, hogy koax-os antennabemenet és egy HDMI-t lehetne egyszerre megjeleníteni. Viszont a mai kor igényeinek megfelelően inkább 2 HDMI-s megoldást szeretnék a set top box miatt .
#2 Igen próbáltam google-val keresni, csak az így talált TV-k leírásában sem szerepelt, hogy tudják ezt a funkciót.
Illetve ha mégis, akkor megvan rá az esély, hogy csak TV tunert tudja egy HDMI-vel egyidőben megjeleníteni.
Az első videóban egy hasonló Samsung TV- lehet mint az enyém, legalábbis a távirányítója az enyémnek is ilyen, és a csávó a számgombokat nyomkodja a csatornaváltásnál, ez viszont a koaxkábeles bekötésű TV tunernél működik csak, viszont nekem (ex) UPC-s boxom van, tehát két HDMI-s képenyőmegosztás
kellene. TV-m menüjében van is PIP, csak szürke.
https://www.youtube.com/watch?v=65p6RSv2ERk
Olyan videót találtam ahol ezt a fickó külső eszközzel, valami hasonlóval mint az FM transmitter hozta össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!