Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gyártanak még PIP-es funkcióva...

Gyártanak még PIP-es funkcióval TV-ket?

Figyelt kérdés

Vagyis amin van kép a képben funkció.

Rengeteg dolgot leírnak egy TV-nél, de ezt nem láttam, illetve ha rá is keresek, akkor is általánosságban írnak róla, konkrét típus nélkül, hogy koax-os antennabemenet és egy HDMI-t lehetne egyszerre megjeleníteni. Viszont a mai kor igényeinek megfelelően inkább 2 HDMI-s megoldást szeretnék a set top box miatt .

2021. júl. 4. 15:21
 1/3 anonim válasza:
Szerintem még szoktak, például Samsung tévéknél gyakori, de a készülék kezelési útmutatójában fel van tüntetve, hogy rendelkezik -e ezzel a funkcióval, tehát úgy megtudod nézni.
2021. júl. 4. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt próbáltad már?

[link]

2021. júl. 4. 17:51
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 Igen próbáltam google-val keresni, csak az így talált TV-k leírásában sem szerepelt, hogy tudják ezt a funkciót.

Illetve ha mégis, akkor megvan rá az esély, hogy csak TV tunert tudja egy HDMI-vel egyidőben megjeleníteni.

Az első videóban egy hasonló Samsung TV- lehet mint az enyém, legalábbis a távirányítója az enyémnek is ilyen, és a csávó a számgombokat nyomkodja a csatornaváltásnál, ez viszont a koaxkábeles bekötésű TV tunernél működik csak, viszont nekem (ex) UPC-s boxom van, tehát két HDMI-s képenyőmegosztás

kellene. TV-m menüjében van is PIP, csak szürke.

https://www.youtube.com/watch?v=65p6RSv2ERk

Olyan videót találtam ahol ezt a fickó külső eszközzel, valami hasonlóval mint az FM transmitter hozta össze.

https://www.youtube.com/watch?v=l6do1QePibY&t=515s

2021. júl. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!