Tippek a billentyűzetem kopása ellen?

Figyelt kérdés
Már egy billentyűzetet lecseréltem amiatt,hogy konkrétan az egész lekopott,pár betű maradt csak.Egy Trust Avonn GTX 380 RW billentyűzetem van.

2021. júl. 2. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Ne használd.

🤷‍♂️

2021. júl. 2. 12:14
 2/5 Miss Endzsi ***** válasza:
Én finom réteg hajlakkal bekenném.
2021. júl. 2. 12:42
 3/5 flora08 ***** válasza:
100%
Ha lecserélni nem szeretnéd, lehet kapni rá matricát. 2018-ban vettem a laptopomat, de nem magyar volt a billentyűzet, ezért rendeltem hozzá. Azóta is bírja, egy sem jött még le, és fillérekből megvolt. Aki nem tudja, hogy matricázva van, fel sem tűnik neki, hogy nem ez a billentyűzet eredeti állapota.
2021. júl. 2. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as
2021. júl. 2. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
Jó minőségű billentyűzetről nem kopik le a felirat, mert az anyagába van égetve. Nekem egy BTC volt, amit kb 12 évig használtam. Maguk a billentyűk voltak kopottak (pl a ctrl oldala már le lett súrolva), de a felirat nem.
2021. júl. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!