Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik jbl hordozható hangszór...

Melyik jbl hordozható hangszórót ajánlanátok olcsóbb átérték arányban?

Figyelt kérdés

Lényegében készülékeket nézgettem de nem tudtam eldönteni, melyik az, ami például nem 50~ezer, és minden jó, és magasan is tiszta a dolog. Vagyis számomra egy pluszt ad, ha a mélyek szépek, ha nem sül ki a hang hangosan.

Még kezdő vagyok a jbl termékekben, de a sok jó közt nem voltam képes mérlegelni.

Köszönöm a segítséget.

2021. jún. 27. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
A mostani közép-alsó kategóriás felhozatal JBL-nél felejtős, konkrétan visszalépés. Használtan jobban megéri előző generációt (pl Flip 4) venni.
2021. jún. 27. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a keret,akkor inkább egy sonyt vennék,sokkal jobb lesz a basszus,és nem fog torzítani se.
2021. jún. 28. 06:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan sonyból melyik készülékek amik viszik a pálmát?
2021. jún. 30. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el egy media marktba és ki is lehet próbálni,mindenkinek màs a zenei ízlése.

De mondjuk:SRS-XB33L,úgylátom ebből a szèriából most nincs alacsonyabb áru,pedig volt azthiszem. Érdemes lehet kipróbálni az SRS-XB23,ezt nem próbáltam élőbe ez új darab,nem lehet rossz,szerintem lefele veri a basszust.

2021. jún. 30. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Megfizethető árban a Sony-nak és a JBL-nek a legjobb hangzásuk, nem tudom, hogy van-e a típusaik közt kivétel, de ÁLTALÁNOSSÁGBAN én egyiknél sem számítok torzításra, viszont ár-érték arányban a JBL jobb! Nem tudom, hogy ténylegesen mennyi a kereted ("nem 50~ezer"), de ebből kiindúlva a Media Markt-ban már 40 ezerért is kapható a JBL Charge 4, ami szerintem összeségében még mindig a legjobb bluetooth hangszóró 50 ezer Ft alatt! Vagy még ha már szóba jött, akkor kicsivel 40 ezer alatt a leghosszabb üzemidővel Sony SRS-XB33 !
2021. júl. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!