TEAC W-1200 BLACK kétkazettás Deck jó minőségű és a márka is megbízható?
Figyelt kérdés
Új deck-et szeretnék ezt néztem ki:
de elég drága, megbízható márkát keresek újonnan.
Ha valaki tud olcsóban Deck-et az jó lenne, de mindenféle képen új kell és kétkazettás deck.
2021. jún. 27. 14:54
11/15 anonim válasza:
HA jót akarsz, a használtak között nézz szét. Vagy valami normális hifiboltban, ahol tudod hogy csak jó állapotú készülékeket számítanak be. Ha a mediamarktos magnóutánzatra megvan a pénzed, akkor annyiból már kifoghatsz egy-egy jó állapotú 20-30 éves minőségi készüléket is. Teac, Yamaha, esetleg Nakamichi vagy Revox. A Yamaha nem véletlenül került bele, új korukban középkategóriának számítottak, de a fent linkelt mai vackokhoz képest komoly készülékek. Egy tanács: oda-vissza játszósakat került, és három fejes legyen.
12/15 anonim válasza:
És basszus képesek 170k-t elkérni érte.Nem semmi...😡
14/15 anonim válasza:
Nincs semmi baj az oda-vissza játszós duplákkal sem, ha nem vájtfülű audiofil a kérdező. Egy bármilyen kétkazettás odavisszajátszós deck mondjuk a kilencvenes évek elejéről kenterbe veri mind hangminőségben, mind összeszerelési- és anyagminőségben a mai szarokat.
15/15 anonim válasza:
#11 vagyok
Nem rég adtam ajándékba egy gyűjtőnek az Aiwa AD-WX929 dupla odavissza deckemet. Jó volt, de nem az igazi. A maradék két háromfejes deckem egyikét sem cserélném el rá (egy Uher és egy Yamaha). Sajnos hallottam a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!