Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 és Xbox360 között miért...

PS3 és Xbox360 között miért mondják egyesek azt hogy Xbox360 jobb a játékélmény?

Figyelt kérdés
Hiszen ugyan az a grafika, játékmenet..stb
2010. aug. 26. 08:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%

09:09

ps3 controller aksija mért is szar?

Ez a új xbox 360-ba lévö nagy HDD(250GB) nem nagy szám!

A tavaly megjelent ps3 slimbe is 250 GB HDD van!Söt szeptemberbe jön a 320 GB verzió!

Az új Xbox 360-ba lévö beépített wifi se nagy szám!

Beépített wifi már az elsö szériás(2006) PS3-ba is van és persze az újjakba is!Söt a PS3-ba még internet böngészö is van!Ami ugye az xbox 360-ba nincsen!

PS3 halálozásról mindig csak itt értesülök!Nekem 2 éve megvan a PS3-mam és eddig soha nem kellet szervízbe vinni!Sok ismerösömnek is van PS 3-ma elég régóta és nekik se volt soha szervízbe mert nem kellet!

A Xbox 360 3 ledes korszak az volt az igazi halálozás!

2010. aug. 27. 13:34
 22/29 anonim ***** válasza:
30%
mindenben egyetértek az előzővel.nekemis megvanmár egy ideje meg jópár haveromnak is van és elég ratyi.mellesleg van egy haverom aki mégis az xbox360 mellett döntött és egy kis műszaki hoba miatt elég játszania egy játékkal kb 1 órát és a gép szétb@ssza a lemezt...
2010. aug. 27. 19:03
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

19:03

mi van? összevissza beszélsz!

2010. aug. 27. 20:14
 24/29 anonim ***** válasza:
24%

Na én akkor összefoglalnám az olvasottak alapján, nekem mindkettő van, tehát nem vagyok elfogult.

X360-nat azért veszik többen, mert lehet rá letölteni játékokat, és ha már valakinek x360-ja van, az természetesen nem fogja a ps3-at dícsérni.

Amit olvastam ps3-ról:

szar a joystick fogása és akksija.

Nekem semmi gondom nem volt még, akksit havonta max 1-szer töltöm fel, és minden nap játszok vele, mégsem kellett még levágni az ujjaimat mert a joystick szar.

Valaki a kinect-et emlegette boxra, ps-re meg ott a move.

X-re is vannak exkluzív játékok, de kevesebb és nem olyan nagy nevek, mint ps-re.

Egy játékba a multi a legjobb gyakran, mert ha már végigvitted 6x egy játékot akkor már unod a single-t, de ha x360-ra letöltöd a játékot akkor nem tudsz multizni, ha meg megveszed a játékot akkor ennyi erővel már ps3-ra is megvehetnéd (tehát itt a flash nem előny), és akkor még a live-ért sem kell fizetned.

Valaki mondta, hogy az új x360 sokkal halkabb (nemtom, hogy ps3-nál,vagy a régi boxnál halkabb-e), de egyszer haverom akinek csak xbox-a van átjött, és majd összeszarta magát, mert kicsit sem hallotta a ps3-at (na jó, azért kicsit lehet hallani, de sosem lesz olyan gép, amiben mozgó alkatrész van, és teljesen csöndben lesz).

FAT ps3 nem "halálozik", több ismerősömnek is van.

De az igaz, hogy a 60 gigás fat ps3 elég gyakran lesz sárga ledes, de fat ps3-at már sehol sem lehet kapni.

Hogy xbox-ról is mondjak valami jót, azért az túlzás, hogy minden második gép hibás, bár osztálytársaim (kb 30-an vagyunk, 10-en xbox-osok) közül 7 embernek volt már e74 vagy 3led.

Tehát szerintem a PS3 sokkal jobb, de azért az Xbox sem szar, ami mind2 konzolra megjelenik abban nem sok különbség van grafikailag, de a ps3 exkluziv játékoknál nincs jobb sem grafika, sem történet, sem játékmenet között.

2010. aug. 28. 13:14
 25/29 anonim ***** válasza:

Nekem is mindketto konzol megvan...

Az elozovel egyetertek szinte mindenben.

De az xboxon levo exkluzivok ha szamban nem is, de minosegben megkozelitik a ps3 exkluzivokat (foleg a forza 2-3 (ugye gta5 megjeleneseig a legjobb szimulatorok melyek 1 es 3 evesek lassan), gears of war 1-2, meg nekem a splinter cell conviction is bejott).

Masik, nehany regebbi ps3 jatekom (nekem 120GB slimem van) igenis behalozik neha (uncharted 1, resistance 1, infamous, metal gear solid 4 (csak az elso actben es nagyon ritka, de elofordul)). Az ujabbaknal ez nem fordul elo (pl Killzone 2, Uncharted 2, God of War 3, stb)

Az utolso dolog amit megemlitek, hogy a ps3 kontrollerje tenyleg nem gaz, az xbox kontrollerjevel igenis egyszerubb celozni fpsek esetben (ez foleg MW2nel tunik fel mely megvolt ps3n kolcsonbe mielott az xboxra vettem meg)... Viszont pl az unchartedben a celzas ugyanugy megy mint a Gears of Warban, szoval lehet hogy egyszeruen a port rossz...

2010. aug. 30. 23:51
 26/29 anonim ***** válasza:

Nekem az előző listádból a Resistance 1 és az MGS4 van meg, hónapok óta, és már 3x végigvittem mindkettőt és még azóta is játszok azért velük, de még 1x sem volt velük gáz (ugyanúgy 120 gigás slimem van).

Pedig a Resistance-t még használtan is vettem.

MW2-vel csak xbox-on játszottam, és elég könnyűnek tűnt a célzás (aim assist be volt kapcsolva).

2010. aug. 31. 00:25
 27/29 anonim ***** válasza:
Naponta játszok PS3-mal, és a kontrollert szinte minden 2., 3. napon fel kell tölteni... Aki azt írja, hogy havonta egyszer tölti, az azért elég nagyot hazudik.
2010. aug. 31. 21:40
 28/29 anonim ***** válasza:

21:40

Ez attól is függ hogy mennyit játszik vele az ember 1 nap!

Amúgy elméletileg 24 órát bír ki egy töltéssel ha "folyamatosan nyomkodod"!

És töltés közben is lehet vele játszani!

2010. szept. 1. 07:42
 29/29 anonim ***** válasza:

21:40

Én úgy töltöm havonta 1x, hogy akkor 1 napot sem játszok, tehát nem nyomogatom folyamatosan.

Amikor játszok akkor természetesen nekem sem bír ki 1 hónapot.

2010. szept. 1. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!