Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ez mennyire jó...

Szerintetek ez mennyire jó gép lenne? Soha nem volt még pcm Ps4 meg xboxom csak

Figyelt kérdés

Intel core i7-4770

16gb DDR3 ram

GTX 1060 6gb videókártya 192 bit grafika gyorsítóval

Ezzel milyen játékok futnak el? Milyen felbontásban? És fps-el?

2021. jún. 15. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen full hdban simán fognak futni játékok. Viszonylag régebbi gép, nagyon már nem lehet bővíteni (pl proci), jó sok ram van benne. Mennyit kérnek érte?
2021. jún. 15. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mai napig is egy jó PC-nek számít bármilyen felhasználásra alkalmas, játékra is bőven megfelelő, hogy melyik játék mennyi fps-el fut arról néz videókat a youtube-n, van fent rengeteg.
2021. jún. 15. 21:01
 3/5 A kérdező kommentje:
189.000
2021. jún. 15. 21:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem leginkább warzone és euro truck simulator kellene, ez a kettő csak
2021. jún. 15. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tudsz egy picit alkudj, mondjuk ha monitor is van benne akkor ez nem rossz ár. Igazából a grafkártyák annyira elszálltak és nincsenek is, hogy a régebbiek is elég drágák. Nekem ennél valamivel gyengébb a proci a többi nagyjából ugyanez és én sem akarok váltani, mert ami sokkal jobb lenne az nem éri meg, mivel ez is elég jó. Egyszóval ez egy teljesen használható konfig.
2021. jún. 15. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!