A laptop amikor ki van kapcsolva ki kell legyen huzva a toltobol, nem baj ha allandoan toltes alatt van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 16:44
1/5 anonim válasza:
Nem árt neki,de a konnektorban bedugva lévő laptoptöltő valamennyi áramot eszik,fölöslegesen, kb 30 ft -ot havonta.
2/5 anonim válasza:
Nekem a márkaboltban/Asus/3 éve azt mondták,ne legyen,ha nem muszáj benne az akksi.Tegyem bele 2-3 havonta 1 napra,hogy teljesen tele legyen-amúgy fiók alja-mágnestől és fémektől távol(pl.hangszóró,kulcscsomó).
Akksival kb.fél évente kell használnom.
3/5 anonim válasza:
Akksi bennvan, töltő állandóan bedugva, 3 éves gép, semmi baja nincs, akkuval is addig bírja mint újkorában. (Fujitsu-Siemens)
4/5 anonim válasza:
Ha teljesen feltöltődött az aksi, akkor már nem tölti tovább. Viszont takarékossági és környezetvédelmi meggondolásból célszerű kihúzni a konnektorból a töltőt. Arról nem is beszélve, hogyha belebotlasz az elektromos vezetékbe leránthatod a laptopot és összetörik vagy kiszakad a konnektor az aljzatból. Ne nevess ki! Én így jártam :(
5/5 anonim válasza:
Nem találod az ékezetes betűket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!