Melyik típusú kazetta? Normal, Chrome, Ferrochrom, Metal?
Kíváncdi lennék, melyik típusú kazettát preferáljátok inkább?
Ha van indoklás, az is jöhet!
Ki nem írt opció esetén is jöhet (pl én inkább a normált és a metált kedvelem)
A type III egy elég elfuserált kísérlet volt, a jelenlegi deckjeim egyike sem támogatja, így felejtős.
A normálból ami jó az sajnos drága volt régen is, drága ma is, úgyhogy leginkább egy megbízható, stabil de nem extrém drága króm (TDK SA, Sony UX-S, Maxell XLII-S).
Metált régen sosem engedhettem meg magamnak, ma is csak ritkán használom, mert az én hallásomnak felesleges. Persze ettől függetlenül van itthon pár (főleg TDK MA), sőt olyanok is, amiről régen csak álmodtam (TDK MA-XG, Sony Super Metal Master).
A normál elég gyatra a magasak terén, hamar el is használódik.
A CrO2 viszonylag jobb minőségű, és bizonyos mértékben használható olyan deckben is, ami amúgy csak normált támogatna.
A Metal lenne elvileg a legjobb, de ahhoz szigorúan olyan készülék kell, különben malacvisítás lesz az eredmény.
#6: Jó deckkel és jó bemeneti jelforrással is csak nagyon jó minőségű normálra tudsz jó minőségű felvételt készíteni. Nem véletlen volt anno is nagyon drága a HF-ES, AR-X és társaik.
Króm kazit meg ebayen, Kleinanzeigén, Marketplace-en és társaikon találni - persze megkérik az árukat rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!