A fehér Xbox360 Elite mennyit ér?
Figyelt kérdés
Az ezüst DVD lejátszóval. Úgy tudom aminek más kicsit a kinézete, már újabb-régebbi valamivel. Van hozzá 2 kontrollerem. Lesznek ezek a közeljövőben a retróságuk miatt drágábbak?2021. jún. 9. 00:20
1/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a 360 retronak számítson még sokat kellene várnod.
One és One S konzolokat Vaterán 30.000Ft tudsz venni, sőt még olcsóbbak is vannak.
Egy 360 konzol pár ezer ft.
2/5 A kérdező kommentje:
Van aki 25-30 ezerért árulja. A kontroller nem tudom mennyit dob az árán, mert az az újabb xbox-ok közül szerintem semelyikhez se jó. 20 körül érhet szerintem, de azért köszi a válaszod!
2021. jún. 9. 02:08
3/5 anonim válasza:
A kontrollert az újakkal nem tudod használni.
Lehet, hogy 25-30k árulják, de még évekig árulni is fogják.
Ez olyan, mint ha egy Iphone 4et szeretnél eladni egy Iphone 8as árán (közben már mind2 elavult).
360 elavult, játék nincs rá. A keresettebb 360as játékok műkődnek az új generáción is (lásd GamePass is kínál párat).
Megpróbálhatod 20.000Ft feldobni a netre, de csodát ne várj.
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2021. jún. 9. 02:49
5/5 anonim válasza:
10-15ezer Ft jó indulattal.
Mivel rengeteg van még kint ezekből a használt piacon, jó ideig nem fog nagyobb értéket képviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!