Miért nem indul el a lemezjátszóm tányéra?
Amit a jogszabály előír, az a kötelező minimum. Az eladó kínálhat ennél jobb feltételeket.
Ha megvan a számla, garanciajegy, akkor azokon ellenőrizd, hogy milyen jótállási feltételekkel adták el neked a készüléket. Sok nagyobb vállalat jobb feltételeket biztosít, mint amit a törvény előír.
Annál is inkább nézd meg a papírjaidat, mert ha megbontod a készüléket, akkor ugrik minden garancia.
Mondjuk a magánvéleményem az, hogy ilyen bóvlira épeszű ember / vállalat / üzlet nem vállal egy nappal sem több garit, mint amit feltétlen muszáj...
Hát nagybátyám se tudta levenni a lemezjátszó tányérát, de elindult lemezt is játszott le, de mikkor elment haza akkor újra nem mozdult meg, én is megmozgattam (ahogy a videóban is) és utána se mozdult meg de ha ki húztam a AUX kábelt akkor már ez a hang fogadott, nagybátyámnál AUX kábel nélkül teszteltük akkor jó volt de mikkor el ment akkor vissza dugtam és nem volt jó.
Mitől kerreghet a motor?
Videóban hallható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!