Prototype18 kérdése:
Adott egy JBL GT5-2402BR dupla 30cm nyomó. Azt szeretném hogy külön ládába akarom őket. Mekkora láda kéne?
Figyelt kérdés
Aki esetleg jobban ismeri ezt a típust tudna ajánlani láda méretet vagy esetleg hány literes láda lében neki jó.?2021. jún. 4. 16:02
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem tálatam meg sajnos.
2021. jún. 5. 13:48
3/4 anonim válasza:
Közben így nézegettem, hogy miért ez volt a google keresésemre az első találat, szerintem vesd össze a típusokat, szorítkozz a hangszóró típusára, és ha nincs meg, valahogy nyomozd ki, vagy valahogy tudd meg, mi liter és mi refcső átmérő és hossz tartozik a kéthangszórós megfejtéshez, aztán értelemszerűen megépíted és/vagy újabb kérdés. :)
4/4 anonim válasza:
Szóval: nézegettem, miért ez volt az első találat, de nem sikerült megnyugtatóan rálelni, hogy ez-e a konkrét hangszórótípus, tehát lehet neked kéne megállapítanod a hangszóró típusát, és a jbl oldalán rákeresni az ajánlott dobozokra.
Egyébként ha típus van, és adatlap van, akkor talán egy jó TL láda az alsó határfrekire irgalmatlan lehet még lakószobába is, ha sikerül kitapasztald, hogy a konkrét esetben melyik harmadolópont mennyi csillapítóanyagot kér ahhoz, hogy csőhangú fos helyett csöcsrepesztő irgalmatlanság legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!