Miért kapcsol ki a TV?

Figyelt kérdés
Mostanában a Samsung TV kb 2 óra leteltével kiírja, hogy ha nem nyomom meg az "OK" gombot akkor kikapcsol. Nem állítottam be semmi ilyesmit. Mi ez a funkció és hogy lehet kikapcsolni mert nem találtam meg? Sleep funkció vagy ilyesmi nincs beállítva rajta.

2021. jún. 2. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nincs semmi ilyesmi beállítva, akkor ha szükséges, fényképezd le a színbeállításokat hogy könnyű legyen újra beállítani és állítsd vissza gyári állapotra a tv-t. Elalvásidőzítő vagy hasonló funcióra gondolok, azaz ha x ideig nem történik gomnyomás a távirányítón, akkor kikapcsol a tv. Más miatt nem kapcsolhat így ki.
2021. jún. 2. 22:41
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem LG tévém van és ott is ezt írta ki állandóan, nem állítottam be semmit, de gyárilag 4 órára volt állítva a TV kikapcsolás időzítője, na azt kell kikapcsolni. Ez inkább energiabeállítás, nem a sleep funkció.
2021. jún. 2. 23:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnéztem megint és energiagazdálkodás is ki volt kapcsolva, viszont most találtam egy olyat, hogy Auto kikapcsolás 4 óra után azt kikapcsoltam és meglátjuk mert 4 óra nekem az soknak tűnik, mintha sűrűbben csinálta volna.
2021. jún. 3. 06:43
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor az lesz az, most csak példának írtam, nekem sem volt olyan egyértelmű ez a menüben, de nekem azóta rendben van.
2021. jún. 3. 07:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2021. jún. 3. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!