Xbox One-ra kijöhetett valami javítási csomag ami miatt régi játékok sokkan szebben néznek ki?
Figyelt kérdés
A 2012-es Dishonored-nél vettem észre, ahogy most elővettem hogy mintha sokkal szebb lenne. Régen mikor ugyan ezen a gépen játszottam vele úgy rémlik hogy sokkal ilyen "blurry"-bb volt a grafikája, most meg szép éles minden. De lehet hogy csak halucinálok.2021. jún. 1. 20:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem a "de lehet" opcióval állsz szemben. A Dishonored valóban másként jelenhet meg, de csak a Series S/X konzolokon, One/OneX-en ezek a funkciók (auto HDR, FPS boost) nem működnek.
2/2 anonim válasza:
A Microsoft megvette a játék gyártóját ha jól emlékszem és kijött egy frissített változat a játékból minden Xbox konzolra, lehet, hogy ezt patch formájában minden verzió megkapta és javítottak rajta valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!