Mennyi lenne Ebayről a szállítás?
Figyelt kérdés
Egy kb 50x40-es doboz lenne és kb 3 kg
Szerintetek mennyiér hoznák ki?
2010. aug. 24. 21:29
1/5 anonim válasza:
10-15 ezer körül max..
Ha többet kérnének akkor át akarnak bxni..
2/5 anonim válasza:
Ja és ez a világba bárhová ennyi..
3/5 anonim válasza:
Ha európai ebay-ről értem én (Anglia, Német) rendelsz akkor ráragasztja a feladó, hogy GIFT és akkor ingyen.
Ha Amerikai ebay-ről rendelsz akkor ugyan úgy rálehet ragasztatni, hogy GIFT és ingyenes lesz. De!! ha meghaladja (ha jól tudom 50 dollár) a cucc ami benne van dobozba akkor vám + áfát kell rá fizetni.
Vám 3-8% (számítógép(alkatrész) nincs vám)
+ Rá jön a 25% Áfa.
4/5 anonim válasza:
minden cucc alá oda van írva a szállítási költség is. nézd meg.
nem mindenki egyforma postával küldi és nem mindenhonnan ugyanannyi.
attól meg nem lesz ingyenes hogy giftként adja fel, az csak azért szokás mert akkor tuti nem vámolják.
5/5 Jovanny válasza:
Ja-ja, nézd meg a szállítási adatoknál, oda van írva. Sok van viszont, amelyik csak mondjuk UK-be küld, nincs is megadva más ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!