Miért nem működik az új autórádió?
Figyelt kérdés
Vettem egy új autórádiót. A képeken a bal oldali 3 vezetéken volt a régi elektromos ellátása, de az új rádió meg se moccan. Van valami ötlete valakinek? A biztosítékok jók.
2021. jún. 1. 12:41
1/6 Vortrex válasza:
A sárga és a piros szálon is megkapja a 12V-ot egyszerre?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Külön van a 2 szál csak rossz a fotó. Szombaton jön egy villanyszerelő barátom és kimérünk minden vezetéket. Nem akarok zárlatot, így nem kísérletezek.
2021. jún. 1. 17:38
3/6 A kérdező kommentje:
A régi rádió bekapcsolt, de annak már csak egy vonalon jött a hangja, így a négyből három hangszóró nem ment. A hangszórók már tesztelve vannak és mind működik. Erre most az áram nem jön :D
2021. jún. 1. 17:40
4/6 Vortrex válasza:
Mármint azt mondom, hogy általában a sárgán kell fix 12V-ot kapnia és a piroson egy kapcsolt 12V-ot, néha fordítva, de némelyik típus csak akkor indul el, ha mind kettőn egyszerre megjelenik a feszültség
5/6 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jó. Ki lett mérve bekötöttük, de csak 5 másodpercig marad bekapcsolva. Szerintem vagy visszaviszem a radiót vagy megpróbalom műhelyben berakatni.
2021. jún. 5. 20:40
6/6 A kérdező kommentje:
Elvittem egy szakemberhez. Megoldotta. Rosszul volt bekötve az egész, valaki mókolt vele az előző tulajok közül. Egy vezetékre több hangszóró volt kötve stb. Azóta szól ahogy kell neki.
2021. júl. 14. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!