Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple Music loseless audió...

Apple Music loseless audió már működik?

Figyelt kérdés
iOS 14.6-tal már pár albumnál megjelentek ikonok. Például "Apple Digital Master" és ilyenkor, ha Airplay-en keresztül lejátszok egy zenét az erősítőmön akkor az már automatikusan a jobb minőségben fog szólni?

#Apple #audio #AirPlay #Music #apple audio master
2021. jún. 1. 11:10
1 2
 11/17 Morzsi007 ***** válasza:
Lightning jack átalakítód van?
2021. jún. 1. 13:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Nincs. Nem használok fülhallgatót.
2021. jún. 1. 13:14
 13/17 Morzsi007 ***** válasza:
Egész jó az erősítőd. A telefonodat kösd össze USB kábellel (lightning-USB-A), az előlapon mintha láttam volna. Így a hang digitális formában megy az erősítőbe és a Denon DAC-ja alakítja analóggá. Ez biztosítaná a legjobb hangzást az esetedben. Persze, ha megvan a támogatás.
2021. jún. 1. 14:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Az előlapi usb port-ról lehet zenét hallgatni pendrive-ról, de telefonról még nem próbáltam. Holnap teszek vele egy próbát.
2021. jún. 2. 23:29
 15/17 A kérdező kommentje:

Előlapi usb port-ból nem lehet zenét lejátszani iPhone-nal.

De Airplay 2-n keresztül nem működik a Spatial audio. Bár a HEOS bármiből csinál térhangzású zenét, még a sztereóból is. Nem tudom, hogy hogy működik, de működik. Sabaton Attack of the dead men számával próbáltam és az énekes a center sugárzón szól mindig, még refrénnél is, a "kórus" pedig a két oldalán.

Szerintem a lossless se működik. Úgy néz ki, hogy kell hozzá Apple tv. Ez így elég szar...

2021. jún. 8. 15:43
 16/17 Morzsi007 ***** válasza:

Vagy marad az analóg jel, amihez kell egy lightning-jack átalakító. Vezetékes megoldás.

Hátlapi USB-vel sem működik?

2021. jún. 8. 15:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Hátlapon nincs usb. Lehet később jön valami update, ami engedélyezi. Ez eddig elég gyenge.
2021. jún. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!