Be lehet egy Gpu-t állítani a számítógép processzoraként, hogy azt használja cpu ként?
10:
Persze, a VGA != GPU, a GPU az csak egy része a videokártyának. De én most WGA kártyáról beszélek. Nyilván, a WGA kártyátvsokan csak viccnek hiszik, ezért hülyének nézik azt egy számtech boltban, aki ilyet kér, hogy az nem is létezik, pedig nekem van otthon 3 is. Az egyik laptopban van PCMCIA foglalatban.
12:
Nem bukik, mert belül valójában párhuzamos feldolgozás van, csak kívülről látod sorosnak, mivel a WGA képes a párhuzamos működést sorosként vezérelmi.
Aha, és a PCMCIA foglalat 16 bitjén, 133 MB/s sebességgel használod a 8 éves GPU-t több terraherzen? :D
Jó kis troll lennél, csak a baj az, hogy nem szeretem a trollokat :)
Plusz tanulj még egy keveset a soros-párhuzamos dolgokról, mert látszik hogy az M1-en többet hallottad ezeket a szavakat, mint előadásokon :)
15:
Nem figyeltél, a WGA kártya csak a vezérlésért felel, nincsen benne GPU. Azért kell, hogy egy plusz réteget képezve soros működésre bírja a GPU-t. És mint írtam, valójában persze továbbra is párhuzamosan számol a GPU, csak kvantummechanikai módszerekkel a WGA a "jövőbe" lát, és küld vissza részeredményeket.
Nem használom több terraherzen, azt csak érdekességképp hoztam fel, hogy az egyik WGA kártyám ilyen, az asztali gépem GPU-ját viszont igen. Az első WGA kártyám amúgy sima PCI-os volt vlamikor a 90-es évek végén, de voltak AGP-sek is.
Egyébként nyitott kapukat döngetsz, M1 foglalatra is lehet csatlakoztatni WGA kártyát. Az az m2 foglalat őse. Az első VGA kártyákat amúgy még a Commodore 64 joystick portjára kötötték, nyilván a C64-ből akkora teljesítményt még nem lehetett kihozni, de így is meg lehetett 30-szorozni, ami a kor szintjén komoly fegyvertény volt.
Ezeknek a WGA kártyáknak (függetlenül attol hogy létező vagy nem létező dologrol van szó) a birtoklása és egy Vga feltörése és processzirként való használata is illegális tevékenység (mint pl a drogbirtoklás) vagy csak az illegális tevékenységre való használata bűncselekmény?
Tehát ha valaki rendőr talál nálad egy WGA kártyát akkor beviszenek érte vagy csak ha hackelsz vele akkor bűncselekmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!