A Spar pontgyűjtő akcióban kapható JBL termékek eredetiek?
Max. 50 ezret szánnék bluetooth hangszóróra, és ennyiért eddig a Charge 4-et találtam a legjobbnak! A Charge 5 idei új modell, és eddig még sehol nem láttam 61 ezernél olcsóbban!
Azt nem tudom, hogy az ilyen pontgyűjtő akciókban mi a haszon a boltoknak, hogyan működik ez, mert bár összeadva itt is 63 ezerre jönne ki a Charge 5, viszont ugye annyival olcsóbb, hogy ebben már benne van akkor 20 ezerért a bevásárlás is, és nem plusz pénz, ezért aggódom, hogy nem-e valami utánzatot vagy selejtet adnak így! ?? Persze a butított verzióktól is óckodom!
Természetesen eredetiek, nem lebutítottak.
A csel ott van, hogy a kelendő típusokat valójában nem tudod megvenni.
Eleve a Spar is csak keveset szállít ki ezekből a boltokba, amit igen, azt pedig a sparos dolgozók teszik el. Ők sem hülyék: rákeresnek az interneten, és látják, hogy ugyanez az áru a duplájáért megy, hát naná, hogy beszállnak ők is az üzletbe.
Csak figyeld meg: amikor valami gagyi, vagy ordítóan túlárazott termék van „pontgyűjtős” akcióban, akkor a pénztárosok számolatlanul adják a pontokat „méterszám”, kérés nélkül.
Amikor meg ilyen jobb áru az akció tárgya, akkor minden egyes alkalommal külön kérni kell tőlük a pontot, és szigorúan ki is számolják, hogy hány darab jár. A múltkor valami 4950 forintot fizettem, de az istennek se adott rá 5 pontot, csak négyet, és már nem engedett hozzátenni utólag még egy szatyrot, vagy gyufát.
Na mit gondolsz, azok a pontok, amiket nem kérnek el a vásárlók, azok hova lesznek?
#7 ez szerintem inkább eladótól függ. Nekem mindig többet adnak, de legalábbis felfelé kerekítenek, legyen akármi is épp az akció.
Az más tészta, hogy a környék összes boltját bejártam és mindenhol ki vannak fogyva, csak a legolcsóbbat tudtam volna megvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!