Power Station-nal (külső aksi) menny ideig lehetne tölteni egy laptopot?
Tehát, kinéztem egy ilyet: [link]
De Őszintén szólva fogalmam sincs, milyen adatot kell néznem. Elnézést, hogy nem tudok pontos infókkal szolgálni, de aki megnézi ezt a linket, biztos talál olyan adatot, ami alapján kb-ra meg tudja mondani, mennyi ideig tudnék róla üzemeltetni egy gamer laptopot? Belinkelem a tápját, hátha abból ki lehet következtetni valamit, én sajnos nem értek hozzá.
A kinézett eszköz kapacitása 462 Wh, számoljunk 400 Wh-val reálisan.
A laptop tápja 135W-os, ennél többet biztosan nem vesz fel. Az aktuális teljesítményfelvétel a használat módjától függ. Ha ez játék, akkor számoljunk 100W-os teljesítményfelvétellel.
A két számot elosztva kijön, hogy kb. 4 órát üzemelhet a laptop (plusz amit a saját akkuja nyújt, nyilván). De még egyszer: minden az aktuális teljesítményfelvétel függvénye, amit jelentősen befolyásol a használat módja!
"azt gondoltam, egy 10-12 órát azért bárminemű laptopnál kibír"
Nézd meg a laptopodban milyen akku van és az mire elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!