Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tabletet érdemesebb...

Melyik tabletet érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

Árban és tudásban is hasonlóak.

Mi szól egyik vagy másik mellett, ill. ellen? Valamelyik tartósabb lehet?

Csak netezésre és egyszerűbb játékokhoz kell.

[link]

[link]

2021. máj. 25. 06:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem egyszer volt egy Lenovo tabletem, de hamar tönkrement. Most huawei madiapad t3 10 tabletem van és nagyon szeretem. Az onlineban kB. 3 hetet ezzel nyomtam le és nagyon klassz. Szóval a kérdésre válaszolva én a Samsung-ot venném.
2021. máj. 25. 06:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy a tabletek már kezdenek elavulni. A gyártók nem fordítanak nekik annyi figyelmet, mint régen. Személy szerint én Apple párti vagyok. Volt android tabletem is pár éve, de nem nyerte meg a tetszésemet.

Alacsonyabb árkategóriás gépekkel az a gond, hogy egy idő után belassulnak, lefagynak, amitől aztán a felhasználó megőrül. Ha már mindenképp kell egy tablet, akkor maradjunk az IPad-nél.

2021. máj. 25. 07:24
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem is van Huawei Mediapad T3 10 tabletem, valóban jó, csak nincs rá frissítés, így jó pár app már nincs meg rá, amit szeretnék, 7-es Android eléggé elavult már.

Van egy Lenovo tabletem is, Yoga Tab, már kb. 5-6 éves, még működik, akksija is nagyon jó, csak az a baj vele, hogy olyan komótos. Inkább a Samsungot javaslom, apámnak van egy régi és még mindig jó, kb. egyidős a Lenovommal, sokkal jobb, gyorsabb.

2021. máj. 25. 08:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 26. 04:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!