Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen digitális fényképezőgép...

Milyen digitális fényképezőgépet érdemes venni max.25 ezer ft-ért?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá sajnos. Olyan kellene ami szép képeket csinál a lakásban, mert itt fényképeznék a legtöbbet. Még annyit kérdeznék, hogy milyen akksit érdemes hozzá venni? Melyik a legjobb fajta? Köszi, ha valaki tud ajánlani vmit:)
2010. aug. 24. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Bármilyen újratölthető AA-s elem jó hozzá, a lényeg, hogy a mAh minél nagyobb legyen és akkor a gép is tovább bírja vele. Nekem 2db 2650mAh-ás Energizer van benne, azokkal jó ideig elmegy.

2010. aug. 24. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
25000 ft-ért fujifilm finepix s5600-as gép a legjobb, 10szeres zoomátfogása van 38-380mm, viszonylag kevés képzajjal dolgozik, teljes manuális beállításokat is tudsz alkalmazni. 25ért nem találsz jobbat. canon keresztbe hosszába veri...bocsi az első válaszolótól
2010. aug. 24. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ultrazoom vagy kompakt kell neki. Mellesleg az S5600 az egy 5 évvel ezelőtt forgalmazott készülék és akkor is 43e Ft volt az ára. Csak 5MP-es és szerintem a CCD-knek már ezzel is a határát feszegették mert ISO400 körül is vízfestéket csinált. XD kártyát meg nehogy már ezért kelljen venni. Bocs neked is de ez már egy fos gép ;).
2010. aug. 25. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
az a gép még mostis lekörözi a mostani kompakt gépeket és az 5mpx elég bőven normál felhasználására. a manuális beállítások meg a 380mm-es tele állás is sokszor jól jön.
2010. aug. 25. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Hűha, köszi a válaszokat! :) igazából fogalmam sincs, hogy mit is jelent az ultrazoom és kompakt...:) nekem csak egy jó kis gép kellene, amivel fényképezhetem a családot:)
2010. aug. 25. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
ultrazoom azt jelenti hogy sokkal nagyobb a zoomátfogása mint a kicsi kompakt gépeknek. Család fényképezésére ideális mind a két gép, de én biztos hogy nem vennék ugyanannyi pénzér gyengébb gépet. Volt olyan fujifilm gépem. s5600, s5700, s6500-asom is volt. ha sorba kéne őket állitanom akkor a legkomolyabb: s6500, s5600, s5700. Most tükörreflexesem van, de visszagondolva az s5600-as gépet nagyon szerettem és sokáig dolgoztam vele. Ne hagyd hogy egy elfogult ember mondja meg hogy mi a jó és mi a rossz, meg alap hogy ha gépet veszek akkor teljeskörű manuális beállitások legyenek rajta minimum. Az a belépő a komolyabb gépek világába. Lehet hogy most igy gondolod, hogy csak családfotózásra kell, de ha egy komolyabb gépet fogsz a kezedben akkor megtetszik majd ez a téma és másra is fogod használni.
2010. aug. 29. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó!:) Segítenél nekem, hogy milyen gépet vegyek? Tanácstalan vagyok, mert egyáltalán nem értek hozzá:( maximum 25 ezer ft-ot tudok rászánni.
2010. szept. 3. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!