IPad mennyire jó tanuláshoz?
Most fogok egyetemre menni (gyógytornász szak) és azon gondolkoztam hogy mennyire lenne egy iPad segítségemre?
Mennyire bírná a neptunt, mennyire lehet rá hatékonyan jegyzetelni? Illetve melyik típust vagy modellt ajánlanátok? (Olyat szeretnék amihez csatlakoztatható billentyűzet és Apple pen)
Most iPhoneom van és egy androidos acer laptopom, a laptoppal semmi baj de egyetemre nem feltétlenül akarok azzal járkálni(plusz elég sokat kell utaznom sport miatt) így kompaktabbnak éreznem a tabletet, de nem tudom ennyire lenne érdemes befektetni illetve melyik modellbe.
Jónak jó, csak nagyon nagy a felár. Véleményem szerint egy Android rendszerrel üzemelő tablet sokkal jobban megérné.
De te tudod / neked kell tudni...
Szerintem is egy e-inkes a legjobb...
Én egy Onyx Boox Note Air-t vennék, persze nem szórakozásra van kitalálva, hanem kifejezetten egyetemi tanuláshoz vagy munkához...
Tehát nagyon sok lenne a kompromisszum ha nem lenne telefonod, de szerintem így viszont nem mondasz le semmiről, hogy van már telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!