Hátrányt jelent a műanyag doboz hangfalnál?
Figyelt kérdés
Hifiről van szó.2021. máj. 12. 15:21
1/5 anonim válasza:
Igen, a fa borításúak szebben szólnak
2/5 anonim válasza:
A műanyag hangdoboz oldalfalai könnyen berezegnek, ami nem előnyös. A fa vagy hasonló anyagból készült dobozhoz képest a műanyag hátrányt jelent. Műanyag dobozt csak gyengébb minőség esetén használnak, ami nem igazán nevezhető Hifi-nek.
4/5 A kérdező kommentje:
Basszus orientált vagyok, ha lehet ilyet mondani... semmiképpen sem vagyok érzékeny a nem tökéletes magas hangokra.
Placebó hallású meg végképp nem vagyok.
Ezesetben sem az én termékem?
2021. máj. 12. 17:24
5/5 anonim válasza:
Láttál már te akusztikus hangszert műanyagból? Gitárt, hegedűt, zongorát? Vagy orgonsaípot?
Bizonyára nem véletlen, hogy fából készülnek (igen, az orgonasípok egy része is fa). Egy fa (nem furnérozott farostlemez) hangdoboznál kezdődik a normális hangzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!