Magyarországon lehet már kapni iPad-et?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy nem, és boltokban még nem láttam. Amúgy tudnátok nekem pár jó indokot adni, hogy miért érdemes megvenni? És mennyibe kerül? Egy jobb fajta ami két gyerek mellett nem megy tönkre pár hónap alatt..2010. aug. 23. 18:26
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet már.. Hozzáteszem jó drága.
2/6 A kérdező kommentje:
De úgy kb mennyi? És melyik a legjobb? Vagy melyiket érdemes megvenni?
2010. aug. 23. 18:30
3/6 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, hogy van benne magyar billentyűzet?
2010. aug. 23. 18:31
5/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes megvenni, nekem legalábbis az lenne. Régebben a laptopban gondolkodtam, de mivel van asztali pc-m, azt ugye csak kb netezésre használnám. akkor meg már inkább ipad-et veszek, kb ugyanannyiba kerül, sokkal könnyebben kezelhető (mióta könyörögtem az érintőképernyős monitorért :D hát ez nem pont monitor, ez jobb ;D), könnyebb is magammal hordani mint egy laptopot.
gyerekek elől meg el kell rakni, ennyi. amúgy ha nem ütlegelik meg kidobóst játszanak vele, nem megy tönkre :D
6/6 anonim válasza:
az iPad egy nevetséges macskajáték:D ne evgyél semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!