Utcán zenét hallgattam és elöttem elment egy nő piros magassarkuban és a magassarkujának a kopogását jobban hallottam mint a zenét hogy lehet ez? pedig agybedugos fülhalgatom van?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 16:31
1/7 anonim válasza:
Lehet rosszul volt csatlakoztatva a fülhallgató és igazából a hangszóról hallgattad,nem pedig a fülesről :D
2/7 A kérdező kommentje:
#1 fülhalgaton szolt a zene mert ha kihuztam a fulembol nem hallottam a zenét
2021. máj. 11. 16:42
3/7 anonim válasza:
Hát akkor nemtudom. Próbáld legközelebb a zenének a hangerejét növelni,nekem bejön
4/7 anonim válasza:
Az sem nyújt azért teljes zajszigetelést, nem tudom, mit vártál. Azért nyomd be rendesen...
5/7 anonim válasza:
Cipő kopogását nem csak a levegőn keresztül hallod. Talajban terjed a rezgés aztán lábadon keresztül is elér hozzád. Metrón is főleg a padlón keresztül hallod a zajokat, ezért ott pl. az ANC sem segít.
6/7 anonim válasza:
vannak olyan frekcenviák amik átmennek ezeken a szerkezeteken - direkt! pont azért, hogy meghalld.
pl minkdvédelmi fülvédőből is vannak olyanok amik a beszédet nem szűrik ki teljesen
7/7 anonim válasza:
Tetszik, hogy kihangsúlyoztad a magassarkú színét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!