Mi a baja a hifinek? (Videó)
Kereken amin rajta van a szíj és ha elkezdem mozgatni szíj nélkül akkor meg szorul mind a két arányban a kerék.
Van hogy rendesen működik a tálca hogy nem kell rá segítsek de akkor meg megállás nélkül ki be járkál.
Lemezjátszó meg halható nyikorog elindulásnál.
Szervizben volt 6 honnapig de sajnos nincs hozzá alkatrész, szenvedtek vele azt mondták.
Volt már nektek ilyen problémátok?
https://www.youtube.com/watch?v=bjlnHbBzU_E
Jézusom, már megint te?
Ezerszer elmondtuk, ez egy öreg, elavult, ótvar, noname, filléres ócskavas.
Nem az örökkévalóságnak készült, ezeket 2-3 évre tervezik. Te meg már legalább tíz éve nyúzod!
Dobd ki végre, senki nem fog foglalkozni egy ilyen ócskavassal. Ez nem hifi! Ez egy music-center. Régen így hívták a szart.
Bocs, nem néztem végig a videót, mert kb 2 percen keresztül a CD meghajtót b#sztattad.
Sajnos erről mondj le, a neten már 20k-tól kapsz mini hifit.
Lehet nektek elavultak, de nekem sok emlék fűződik hozzá.
Biztos nektek is van és ha valaki leszolná biztos nem tetszene.
"Lehet nektek elavultak"
Ez már újonnan is elavult volt.
"de nekem sok emlék fűződik hozzá."
Ezzel nincs semmi gond. Tedd fel a szekrény tetejére, néha porold le.
"Biztos nektek is van"
Volt hasonlóm harminc éve. Rengeteget nyúztam, sok örömet szerzett - és a legnagyobbat akkor, amikor végre bevágtam a kukába, és vettem valami komolyabbat.
"és ha valaki leszolná biztos nem tetszene."
Hogy őszinte legyek, nem érdekel, ki mit gondol a hifimről. Viszont tudom, mi az ami megéri a foglalkozást (egy többszáz eurót deck pl.) és mi az ami nem (egy filléres vacak).
Ez a kérdés szinte szó szerint nem régen volt már.
„Szervizben volt 6 honnapig de sajnos nincs hozzá alkatrész, szenvedtek vele azt mondták.”
Ez a legfőbb baj: nincs és valószínűleg már nem is lesz hozzá alkatrész, enélkül a javítása – ha lenne is értelme – lehetetlen. Szerintem a szervizek sem szívesen foglalkoznak már ilyenek javításával. Egyébként, ha egy szerviznek sem sikerül alkatrészt szerezni hozzá, akkor ez már reménytelen.
Többen, többször leírtuk neked, hogy ezek olyan hibák, hogy a készülék „értékéhez” képest nem érdemes a javításával foglalkozni. Látod, most is mindenkinek ez a véleménye.
Ha annyira ragaszkodsz a régi lemezek, magnókazetták, videókazetták lejátszásához, akkor szerezz be új készülékeket ezekhez, talán még valahol lehet kapni ilyeneket. A régit, ha emlékek fűznek hozzá, akkor szépen takarítsd le, tedd a szekrény tetejére, ugyan használni már nem lehet, legfeljebb „gyönyörködni” benne.
Már évek (!) óta visszajársz ezzel a készülékkel ide.
Évek óta ugyanazokat a válaszokat kapod.
2 opciod van: feladod végre, vagy kitanulsz elektroműszerésznek és megcsinalod magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!