Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy kicsi, minőségi fényképező...

Egy kicsi, minőségi fényképezőgép kellene nekem. Tudtok 1-2 tippet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék venni egy egyszerű. kicsi fényképezőgépet, de nem nagyon ismerem a márkákat, hogy a kis gépeknék milyen a minőségük. Már van egy komolyabb gépem, de az túl nagy, nem fér be mindenhová, a képernyő túl sokat "fogyaszt", szóval macerás, meg a fókuszálás is...szóval egy kicsi gép kellene nekem ami azért megapixelben és optikai zoomban ott van rendesen. Szóval egy komoly gép kellene nekem kicsiben.

Tudtok néhnyat ajánlani?

2010. aug. 23. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Canon powershot G12? Profi cucc, de drága.

Esetleg valami komolyabb Fuji bridge gép? Mondjuk s2500? Vagy az nagy?

milyen árban?

2010. aug. 23. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, csak ami most van az is egy Canon és így ki lehet hajtani a képernyőt és már észre vettem, hogy néha nem érintkezik, pedig csak 1 éves. Szal a Canonnal nincs bajom, profi gépek. És inkább egy sima kis egyszerűt szeretnék, nem ilyen markolászósat.

Árban meg háát ami egy tini pénztárcájához illik :) úgy 50.000 alatt kb.

2010. aug. 23. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Valami szimpatikus Fujit javaslok a kategóriában. Menj el nagyobb elektronikai vagy fotós üzletbe és fogdosd meg, melyik tetszik. Legyen rajta full manuál mód.
2010. aug. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!