Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bluetooth hangszóró, aminek a...

Bluetooth hangszóró, aminek a bekapcsolása nem hangos?

Figyelt kérdés

Több hangszóróm volt már (nem prémium kategóriás), melyeknek a bekapcsolásánál a bekapcs zene, vagy sípolás olyan hangos, hogy az egész panelház hallja. Amikor csatlakozik az eszközhöz, a "bluetooth mode" is eszméletlen hangos. Hiába állítom az eszközön a hangerőt, nincs hatással, ugyanolyan nagy hangerőn adja ki ezeket a hangokat.

Tudtok olyat ajánlani, ami ilyenkor nem ad hangot, vagy legalább állítható?

2021. máj. 4. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Fun, hogy zavar a hangereje ezért lejebb veszed gondolom. De akkor meg minek ugye a hangszóró. Nem olyan hangosak ezek a hangok. Amelyik hangszóróró minőségi az általában ezen a téren is az. A válasz az alsókategóriában van. Nem foglalkoznak vele, mert nem éri meg.
2021. máj. 4. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
A párna alatt kkapcsold be.
2021. máj. 4. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Hallottam már, és nem hangosabb, mint egy sima beszéd! Ha már ez probléma, akkor minek Neked bluetooth hangszóró?

Gondolom utcán nappal nem probléma a hangerő, buliban mindegy, otthonra meg akkor nem ez a megfelelő típusú hangszóró!

2021. máj. 4. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:

De nem erted, hogy az enyem sokkal hangosabb?

Nem utcan hasznalom

2021. máj. 5. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Soundcore, és Dockin hangszórók viszonylag értelmesen kezelik az ilyen ki-be kapcsolós hangokat és messze a legjobbak az árkategóriájukban. JBL meg társait el lehet felejteni, azok az újgazdag gyerekeknek megéri recsegős basszust hallgatni pofátlan áron. Többieknek meg üzenem, hogy a belső feszültségeket nem gyakorikérdéseken kell levezetni, ha valami mentális bajotok van keressetek rá megoldást minél gyorsabban. Első generációs Dockin D Fineon a helyzetjelző hangokat tudod szabályozni a rajta lévő hangerőgombokkal, a többi terméken pedig már ezeket gyárilag tompították. Soundcore motion + eléggé dallamos hangot ad bekapcsoláskor, de nem zavaróan hangos. Ezt meghallgathatod itt 1 perc 30-nál: https://www.youtube.com/watch?v=qTc2QdCqMhY. Bár aztmondja hangos szerintem közel sem, de kinek mi. Az új xiaomi hangszórókat nem ajánlom, ha ezek a szempontjaid. Viszont a régebbi aluminium Xiaomi Mi Bluetooth Speaker (MDZ-26-DB/MDZ-15-DA) bár kicsi és nem fogsz vele házibulit tartani, nagyon szép hangokat ad. Szerintem a legminőségibb startup sound amit valaha hordozható hangszóróba tettek. Az árban is nagyon jó és verhetetlen a 10 ezer forint alatti kategóriában. Kis hangerőn pedig meglepően telt hangja van, de sosem zavaróak a helyzetjelző hangok. Viszont van belőle kínai változat ami kínaiul beszél szóval arra kell csak figyelni.
2021. máj. 6. 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Higgyetek el, hogy hangos.
2021. máj. 6. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
#3-as vagyok. Vagy az is lehet, hogy Te olyan vagy, mint anyám, Neki majdnem minden hangos! Hozzá, vagy bárki máshoz, tökmindegy, normálisan beszélek, mire közbevág: "Ne kiabálj!" Pedig én nem kiabálok, de szerintem még csak feljebb sem emelem a hangom, és mondom Neki: "Vagy csak Neked van fültágulásod!" És akkor arra fogja, hogy mivel gyárban dolgozom, biztos hozzászoktam a gépzajhoz. Érdekes, rajta kívül senki nem mondja, hogy kiabálnék, Ő viszont ragaszkodik ehhez az állításához! Szerintem Te is ilyen lehetsz, kérdező.
2021. máj. 6. 19:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Tok jo, hogy valaki feltesz egy kerdest, akkor vagy hazudik, vagy olyan, mint mas anyja🤷🤦
2021. máj. 6. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Írtam egy átfogó választ amire annyit kaptam, hogy higgyük el hangos. Ez miféle válasz nekem nem értem. Nem mondtam, hogy nem hangos nem értelek.
2021. máj. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!