Hogy kell beüzemelni a tv-t?
Most az előbb a beállításokban azt írta, hogy gábelesen van csatlakoztatva az internetre.
De valami inti tv meg nem csatlakozik.
Tényleg bonyolult egy LG okostv-t beüzemelni. Irónia.
Mindent kiír magyarul. Ehhez nem kell informatikusnak lenni. Minimális hozzáértés kell hozzá, nagyjából annyi, amit leírt az első válaszoló. Annyi, hogy ő a TV-t vezetékesen csatlakoztatta az internetre. De ez már ízlés dolga, viszont arra figyelni kell, hogy az ethernet kábelt ne az STB-ből dugd a TV-be.
Nekem is LG okosTV-m van. Kicsomagolással, talpraszereléssel (2 csavar) + beüzemeléssel (wifire csatlakoztattam, jó hosszú a jelszó) mindennel együtt talán volt 15 perc.
Nem lehet takarózni azzal, hogy nem értesz hozzá. Ha megvetted, használni akarod, tudnod kell, hogy működik (és még mindig csak arról a pár sorról beszélek amit az első írt).
Május 3.-a óta nem sikerült beüzemelni?
Nem való neked a modern technika, vegyél egy crt tv-t magadnak, mindenki jobban jár.
Szerintem ez is egy troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!