Timi_R75 kérdése:
A fejembe vettem, hogy egy olyan érintőképernyős eszközt fejlesztek ki, amit a WC-n ülve lehet nyomkodni?
Figyelt kérdés
Lehetne rajta tájékozódni, zenét hallgatni, sőt fényképeket is készíteni.
De valami Ütős dolog hiányzik még a valódi piaci sikerhez.
2021. ápr. 29. 09:54
1/24 anonim válasza:
Az okos telefonok pont ilyenek.
2/24 A kérdező kommentje:
Ennél többről lesz szó. Nem értetted meg a kérdést.
2021. ápr. 29. 10:00
3/24 anonim válasza:
Akkor nem jól tetted fel a kérdést, az okos telefon ezeket mind tudja.
4/24 anonim válasza:
okostelefon. amúgy milyen fényképeket akarsz készíteni a wcn ülve?!?!
5/24 anonim válasza:
6/24 anonim válasza:
Ezt én már 2007-ben is tudtam csinálni.
Úgy hogy húzz bele.
7/24 anonim válasza:
A WC-n ülve nagy dolgok születnek, úgyhogy hajrá! Egy példa erre, egyik tanárunk mesélte (persze nem igaz csak vicc). Egy repülőgépet fejlesztettek és mindig letört a szárnya. Aztán az egyik mérnök azt javasolta, hogy a szárny tövénél perforálják, és láss csodát a szárny nem tört le. Ezután megkérdezték ezt a mérnököt, hogy erre hogyan jött rá. Erre azt válaszolta, hogy a WC-n ülve, mégpedig arról, hogy a WC papír sohasem a perforálásnál szakadt el.
8/24 anonim válasza:
"A fejembe vettem [...]?"
Mi a kérdés igazából?
9/24 anonim válasza:
1. Konkrétan mi a kérdés, mit szeretnél tudni?
2. Ezt az okostelefonok tényleg mind tudják, szóval leírhatnád érthetően, hogy mi az, amit nem tudnak, de Te kitaláltad!
10/24 anonim válasza:
De nem találta ki. Ezért ül és várja az ihletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!