3D nyomtatással készült tárgyat modell késsel lehet finomítani?

Figyelt kérdés
Jobbak ezek a modellkések, mint egy éles sniccer?

#sniccer #Modell kès #Modellezes
2021. ápr. 28. 20:52
 1/3 anonim válasza:
Ha modellek finomítása alatt az illesztéseknél felgyűlt sorja eltávolítására gondolsz, én is, és rengeteg nálam sokkal profibb is azt javasolja, hogy ne a kés élét, hanem a tompábbik felét (elnézést a szerencsétlen kifejezésért) használd mert így a kés a feladatot tökéletesen ellátja, és nem tesz kárt magában a modellben, így ennél a lépésnél teljesen mindegy, milyen kést használsz. Én egyébként minden máshoz is sniccert használok hosszú évek óta, sosem volt vele semmi problémám, nem éreztem még szükségesnek, hogy egy modellező késre beruházzak.
2021. ápr. 28. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre találták ki:

[link]

2021. ápr. 29. 08:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Az élekhez, mint a tapadófelület növeléséhez használ réteg szuper a 2-es által linkelt sorjázó, én is használom, ehhez pedig van többfajta penge. Egyébb helyekre meg csiszolópapír ha nagyon muszáj.
2021. ápr. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!