3D nyomtatással készült tárgyat modell késsel lehet finomítani?
Figyelt kérdés
Jobbak ezek a modellkések, mint egy éles sniccer?2021. ápr. 28. 20:52
1/3 anonim válasza:
Ha modellek finomítása alatt az illesztéseknél felgyűlt sorja eltávolítására gondolsz, én is, és rengeteg nálam sokkal profibb is azt javasolja, hogy ne a kés élét, hanem a tompábbik felét (elnézést a szerencsétlen kifejezésért) használd mert így a kés a feladatot tökéletesen ellátja, és nem tesz kárt magában a modellben, így ennél a lépésnél teljesen mindegy, milyen kést használsz. Én egyébként minden máshoz is sniccert használok hosszú évek óta, sosem volt vele semmi problémám, nem éreztem még szükségesnek, hogy egy modellező késre beruházzak.
3/3 anonim válasza:
Az élekhez, mint a tapadófelület növeléséhez használ réteg szuper a 2-es által linkelt sorjázó, én is használom, ehhez pedig van többfajta penge. Egyébb helyekre meg csiszolópapír ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!